معرفی و دانلود کتاب بهبود کیفیت فرآوری میوهها و سبزیجات
کتاب بهبود کیفیت فرآوری میوهها و سبزیجات (زبان اصلی – انگلیسی)
Fruit and vegetable processing Improving quality
Edited by Wim Jongen
Woodhead’s food science, technology and nutrition
نکات مهمی که باید در پروسه تولید و فرآوری این منابع غذایی باید مد نظر قرار گیرنده از جمله مواردی که توسط مولف ارائه شده و در مورد آنها به شرح و تفصیل سخن رانده شده است. همچنین در این کتاب، مطالب کاربردی، جالب و مفیدی در خصوص موارد زیر مطرح شده است:
- منافع و مزایای تغذیه از منابعی چون میوه ها و سبزیجات،
- بهبود کیفیت تغذیه از میوه ها و سبزیجات فرآوری شده
- ایمنی و کیفیت در زنجیره تأمین محصولات کشاورزی و باغی
- سیستم HACCP در پروسه محصولات باغی، زراغی و کشاورزی
- اندازه گیری کیفیت محصولات کشاورزی
- مسائل مربوط به رعایت مسائل ایمنی و بهداشت در پروسه تولید و فرآورش میوه ها و سبزیجات
- و . . .
دانش ارائه شده در خصوص پروسه های تولید به حفظ کیفیت محصولات و ارزش غذایی آنها مربوط می شود و کمک رسان کشاورزان، شرکت ها و صنایع غذایی در ارتقاء سطح کیفیت محصول و فرآیندهای تولیدی آنها می تواند باشد.
لازم به ذکر است مطالب ارائه شده به صورت کامل با رویکرد کارکردی و اجرایی نگاشته شده است و به برخی از محصولات مانند گوجه فرنگی و . . . به صورت دقیق و با جزئیات پرداخته شده است.
*******
دانلود : Fruit and Vegetable Processing Improving Quality
فرمت : PDF
حجم : ۲٫۲۵MB
زبان : انگلیسی
انتشارات (و صاحب امتیاز) :
Published by Woodhead Publishing Limited, Abington Hall, Abington
Cambridge CB1 6AH, England
www.woodhead-publishing.com
Published in North America by CRC Press LLC, 2000 Corporate Blvd, NW
Boca Raton FL 33431, USA
ثبت دیدگاه
مایل به ملحق شدن به بحث هستید ؟به ما بپیوندید !