برگزاری حضوری دوره آموزشی اصول سرپرستی در شرکت توانگران سپهر فردا
در آذر ماه دعوتی از شرکت توانگران سپهر فردا جهت برگزاری حضوری دوره آموزشی اصول سرپرستی در محل آن شرکت دریافت کردم. مطابق روال معمول بر اساس اطلاعات ارائه شده شامل مشخصات سرپرستان و مدیران حاضر در دوره، اهداف آموزشی مد نظر مدیریت منابع انسانی و … سرفصلها و مطالب اصلی دوره را طراحی و به شرکت ارائه کردم.
سپس در خصوص مدت زمان دوره و موارد دیگر مانند تاریخ برگزاری، امکانات، تجهیزات و مسایل بهداشتی مربوط به فضای آموزش هماهنگیهای لازم انجام شد. در تناسب با سرفصل های توافق شده مقرر گردید که دوره اصول سرپرستی به صورت حضوری، در ۲ روز و در محل دفتر مرکزی شرکت تشکیل شود.
شرکت توانگران سپهر فردا جم دارای یک سایت ستادی یعنی دفتر مرکزی و یک سایت عملیاتی یعنی کارخانه می باشد. کارخانه در شهرک صنعتی کاوه (نزدیک به شهرستان ساوه در استان مرکزی) قرار دارد و دفتر مرکزی شرکت در تهران – خیابان ولیعصر واقع می باشد.
این شرکت، کادر مدیریتی باتجربه و مهندسان و کارشناسانی متخصص را در اختیار دارد و بیشتر از ۲۰ سال است که به تولید انواع مختلف رزین های آلکیدی مانند رزین آلکیدی لانگ اویل، مدیوم اویل و شورت اویل و پلیاسترهای غیراشباع می پردازد. این محصولات در طیفی از کاربردهای مختلف، مورد استفاده صنایع گوناگون اعم از کاربردهای ساختمانی، محصولات چوبی، رنگهای صنعتی و رنگهای تعمیرات خودرویی، قرار می گیرند.
خط مشی مدیریت ارشد توانگران سپهر جم، ارتقاء و بهبود مداوم کیفیت و همچنین افزایش تنوع محصولات می باشد. این هدفگذاری مستلزم تلاش برای تامین نیازها و خواستههای خریداران محصولات با رویکرد بهبود سطح رضایت مشتریان می باشد.
شرکت توانگران سپهر فردا با ایجاد انعطاف پذیری در سطح استراتژیک و دستیابی به کارآمدی در فرآیندهای عملیاتی، توانمندی لازم جهت پاسخگویی سریع به تحولات و تغییرات بازار را بهدست آورده و امید دارد که نقشی سازنده و پیشرو در صنایع شیمیایی و خصوصا در صنعت رنگ و رزین ایفا نماید.
در هفته دوم دی ماه، برای تشکیل جلسه های روز اول آموزش به محل دفتر شرکت که در خیابان ولیعصر نزدیک پارک ساعی واقع می باشد، رفتم. در روز اول کلاس سرپرستان و مدیران واحدهای ستادی مستقر در دفتر مرکزی در اتاق آموزش (سالن جلسه ها) حضور یافتند. سرپرستان واحدهای کارخانه اما به صورت آنلاین از طریق سامانه آموزشی مجازی، تصویر اسلایدهای آموزشی و همچنین مدرس و وایت بورد را مشاهده می کردند.
با توجه به تجربه برگزاری جلسه اول و ارزیابی انجام شده از آن داشتیم و همچنین بنا به درخواست خود مدیران و سرپرستان واحدهای مستقر در کارخانه، مقرر گردید که همه مدیران و سرپرستان و از جمله سرپرستان واحدهای عملیاتی شرکت در کارخانه، در روز دوم آموزش، به محل دفتر آمده و به صورت حضوری در دوره شرکت نمایند.
در این دوره، کارگاه های آموزشی برنامه ریزی، حل مسئله، خلاقیت و نوآوری و همچنین آموزش مهارت های رهبری تشکیل گردید. همچنین در فاصله زمانی بین جلسه اول و دوم که یک هفته بود، پرسش نامه ای در اختیار سرپرستان و مدیران قرار دادیم که به صورت خودارزیابی، توانایی و مهارت خود را در برنامه ریزی، مورد سنجش قرار دهند. خروجی این ارزیابی، در ۴ سطح توانمندی آنها را مشخص می کرد.
به جز تشکیل تمرین ها و کارهای عملی آموزشی، در ابتدای هر جلسه آموزشی از حاضران در دوره می خواستم آن چه از ساعت قبلی آموزش یاد گرفته بودند را به صورت فهرست وار با توضیحی مختصر بنویسند. این اقدام به فراگیران کمک می کند تا مروری هر چند کوتاه بر آن چه شنیده، دیده و خوانده اند صورت بدهند. کارکرد این فعالیت، یادگیری بهتر است، چرا که احتمال به خاطر سپرده شدن مطالب و به خاطر آوردن آنها به هنگام نیاز را بالاتر می برد.
ثبت دیدگاه
مایل به ملحق شدن به بحث هستید ؟به ما بپیوندید !