جدول استاندارد نمونه برداری Zero Defect برای نمونه گیری آیتم های کنترلی وصفی با معیار پذیرش نقص صفر

در مطلب ” دانلود فایل جداول نمونه برداری – جداول نمونه گیری ” در خصوص جداول استاندارد نمونه برداری به استانداردهای مختلف به مشخصات کنترلی مقداری و کمی پرداختیم، در این جا الزام استاندارد IATF 16949 و الزامات خاص مشتریان یا همان CSRها را بررسی می کنیم که در این خصوص چه گفته اند.

 

الف – ابتدا در الزامات استاندارد سیستم مدیریت کیفیت خاص صنعت خودرو IATF 16949 : 2016 و در بند ۸-۶-۶- معیارهای پذیرش می بینیم که به این صورت درج شده است :

۸-۶- ارائه محصولات و خدمات

۸-۶-۶- معیارهای پذیرش

معیار پذیرش باید توسط سازمان تعیین شده و در صورت لزوم یا اقتضاء توسط مشتری تأیید شده باشد. برای نمونه برداری داده های وصفی ، سطح پذیرش باید صفر باشد. (بند ۹-۱-۱-۱- را ببینید)

 

ب – همچنین در الزامات خاص مشتری – CSR – خودروساز نیز به مسئله سطح پذیرش صفر برای داده های وصفی یا همان مشخصات کنترلی وصفی (توصیفی شامل لمسی، شنوایی، ظاهری، چشمی و . . .) پرداخته شده است.

بند ۷-۱-۲- الزامات

۷-۱-۲معیارهای پذیرش

معیارهای پذیرش باید توسط سازمان تعریف گردد و هر گاه لازم باشد به تأیید مشتری برسد. برای نمونه برداری داده های وصفی، سطح پذیرش باید صفر در نظر گرفته شود. (به بند ۸-۲-۳-۱ رجوع شود)

۷-۱-۲-۰-۱جداول نمونه گیری

سازمان باید برای نمونه گیری داده های کمی از جداول ۴۱۴ و برای نمونه گیری داده های وصفی از جدول Z Defect  استفاده نماید.

یادآوری 

در شرایط تولید پی در پی در مرحله تولید انبوه محصولات، تعداد نمونه ها بایستی با توجه به تیراژ تولید، قابلیت فرآیند و اهمیت مشخصه بر اساس جداول نمونه گیری ۴۱۴ و Z D تعیین گردد. تناوب نمونه ها بایستی با توجه به امکان پذیری برای تعیین تکلیف محموله های مشکوک تعیین گردد. برای راهنمایی بیشتر به ضمیمه شماره یک ، مراجعه شود.

 

در فصل شانزدهم الزامات سیستم تأیید و تصویب قطعه تأمین کنندگان (ضمیمه شماره یک)  نیز مبحث نمونه برداری مطرح شده است که در زیر می بینید.

فصل شانزدهم – طرح کنترل  Control Plan

نحوه تعیین تعداد و تناوب نمونه برداری :

جهت تعیین تعداد و تناوب نمونه برداری مطابق نظام نامه جهت مشخصه های وصفی باید از جدول ضمیمه نظامنامه و برای مشخصه های کمی از جدول استفاده کرد.

در تعیین تعداد و تناوب نمونه برداری جهت کنترل های حین تولید (در تولید پی در پی) تأمین کننده باید با توجه به مهلت بازکاری، قابلیت فرآیند، تیراژ تولید، درجه اهمیت و جداول برای مشخصه های وصفی و جداول برای مشخصه های کمی اقدام به تعیین تعداد و تناوب نمونه برداری نماید.

 

پ – در الزامات سازندگان و تأمین کنندگان به سطح پذیرش نقص صفر برای آیتم های وصفی، اشاره مستقیم نشده است.

 

*******

دانلود جدول نمونه برداری صفر – Z Defect برای داده های وصفی

فرمت  : pdf

حجم :  ۶٫۸۰KB

دانلود : Z DEFECT

 

1 پاسخ

ثبت دیدگاه

مایل به ملحق شدن به بحث هستید ؟
به ما بپیوندید !

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.