اعلام زمان پنجمین جایزه ملی مدیریت داراییهای فیزیکی و چهاردهمین همایش بینالمللی مدیران فنی و نگهداری تعمیرات در نشست شورای راهبری جایزه
در این هفته نشست شورای راهبری پنجمین دوره جایزه ملی مدیریت داراییهای فیزیکی و با حضور نمایندگان و مدیران ارشد صنایع کشور و در دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد.
رییس این نشست، جناب آقای دکتر علینقی مشایخی، استاد دانشگاه و چهره ماندگار عرصه مدیریت کشور بودند.
یکی از دستور کارهای اصلی نشست جایزه ملی مدیریت دارایی های فیزیکی “سیاستگذاری و تدوین چشمانداز دورههای آتی جایزه “ بود که متخصصان، مدیران ارشد دستگاه ها و نهادهای دولتی و همچنین شرکت های خصوصی در مورد موضوع جلسه به گفتگو و تبادلنظر پرداختند.
آقای دکتر مشایخی در این مراسم نکاتی را مطرح کردند که به صورت خلاصه بدین شرح است :
مدیریت دارایی های فیزیکی، در شرایط کنونی و تحریم، یکی از اولویتهای کلیدی کشور باید باشد و این جایزه ملی، بایستی کمکی باشد تا سیستم مدیریت داراییهای فیزیکی در سازمان ها و شرکت های سراسر کشور نهادینه سازی شود.
ترویج فرهنگ مدیریت، معرفی سازمانهای برتر ایران بهعنوان الگوهای مناسب و موفق شرکتها، شناخت شرکتها از نقاط قوت و ضعف نظام مدیریت داراییهای فیزیکی خود و ایجاد بستر لازم برای رقابت در کلاس جهانی از اهداف اصلی این رویداد به شمار می آید.
*******
در بخشی دیگری از این نشست نیز چالش های پیش روی توسعه مفاهیم و مبانی مدیریت داراییهای فیزیکی مورد بحث قرار گرفت. در این قسمت مدیران و مسئولان سازمان های مختلف دولتی و خصوصی به بیان دیدگاه های خود پرداختند که جملگی بر اهمیت این نکته تاکید داشتند که بایستی واژگان و ادبیات مدیریت دارایی های فیزیکی بیشتر از پیش نزد مدیران ارشد و تصمیم گیرندگان اصلی واحدهای صنعتی و خدماتی شناسانده شود. مدیر ارشد شرکت توزیع برق شهرستان مشهد، معاونت تولید هلدینگ پتروشیمی خلیجفارس، معاون برنامهریزی خدمات فنی گروه صنعتی ایرانخودرو، نمایندگان پژوهشگاه نیرو و سرپرست بازرسی فنی شرکت ملی گاز ایران از جمله سخنرانانی بودند که بر این نکته رای و نظر داشتند.
آقای سعیدی، مدیریت عامل شرکت توزیع نیروی برق شهرستان مشهد، با گفتن این که شرکت توزیع نیروی برق مشهد از اجراء و پیاده سازی سیستم مدیریت داراییهای فیزیکی منافعی را حاصل نموده است، بیان کرد که :
باید موجی ایجاد شود تا همه مدیران سطح بالای کشور اهمیت این جریان را درک کنند، باید جریانسازی اتفاق بیفتد. نباید مدیری در این دوره از مزایای مدیریت داراییهای فیزیکی و این جایزه بیاطلاع باشد.
از دیگر مدیران سازمان هایی که در نشست شرکت کرده بودند می توان معاونت مهندسی وزارت نفت، استادان دانشگاه صنعتی شریف، اداره کل مدیریت داراییهای فیزیکی وزارت نفت، مدیران ارشد صنعت برق، شرکت ملی نفت ایران، شرکت ملی گاز ایران، شرکت صنایع پتروشیمی خلیجفارس، پژوهشگاه نیرو، و استادان دانشگاه صنعت نفت را برشمرد.
آقای مهندس ملک نیازی در مورد اهداف اصلی جایزه مدیریت دارایی های فیزیکی مطالبی را بیان کردند و در خصوص اهداف آتی این جایزه به ایجاد زمینه مورد نیاز جهت انجام رقابت در سطح جهانی اشاره نمودند.
*******
لازم به ذکر است پنجمین جایزه ملی مدیریت داراییهای فیزیکی کشور برنامه ریزی شده است که در زمستان سال جاری – ۱۳۹۸ برگزار شود و جوایز شرکتهای برتر طی این مراسم اهدا شود. گفتنی است که همزمان با جایزه مدیریت دارایی های فیزیکی، قرار است چهاردهمین همایش بینالمللی مدیران فنی و نگهداری تعمیرات / مدیران داراییهای فیزیکی، نیز برگزار شود.
منبع : روزنامه دنیای اقتصاد
ثبت دیدگاه
مایل به ملحق شدن به بحث هستید ؟به ما بپیوندید !